Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2007

ΕΝΘΟΥΣΙΑΣΜΟΣ-ΝΤΕΛΙΡΙΟ ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ. ΒΕΡΝΤΕΡ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-3


Βέρντερ- Ολυμπιακός 1-3; Ποιος θα το πίστευε. Κι όμως έγινε. Κι έγινε στο καλύτερο σημείο. Μετά απο 3 συνεχόμενες ισοπαλίες μόνο έτσι θ ανέβαινε η ψυχολογία. Και όχι απλά ανέβηκε. Στα ύψη έφτασε.

Δεν είναι και μικρό πράγμα. Αυτή η κακοδαιμονία που κυνηγούσε τον Ολυμπιακό έπρεπε να σπάσει καποια στιγμή. Χρειάστηκαν λοιπόν 32 αγώνες, 11 χρόνια προσπαθειών και το ρίσκο του Τάκη Λεμονή. Ρίσκο για την αντικατάσταση του πιο φορμαρισμένου επιθετικογενή μέσου (Γκαλέτι) με έναν επιθετικό (Κοβάσεβιτς) κι ενώ ο Ολυμπιακός βρισκόταν πίσω στο σκορ (1-0). Και τελικά δικαιώθηκε. Ο Σέρβος συμμετείχε στο πρώτο γκολ, ενώ πέτυχε και το τρίτο, προκαλώντας έτσι τα πρώτα δάκρυα χαράς στον προπονητή του.

Και πώς να είναι μικρό πραγμα όταν η ομάδα αυτη είχε ρίξει 8 γκολ πριν λίγες μέρες στην Μπίλεφελντ και 5 στον Παναθηναϊκό την προπερσινή περίοδο, όταν όλοι είχαν καταδικασμένο με ήττα τον Ολυμπιακό, όταν τα ουρλιαχτά στο ραδιόφωνο θύμιζαν αυτά του Euro, όταν μια ολόκληρη πόλη έλαμπε στην κυρολεξία και όταν την επόμενη μέρα έβλεπες στις Τράπεζες κόσμο με εμφανίσεις του Ολυμπιακου;

ΑΠΛΑ... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ante kai argia....xaxa

agiannis είπε...

se trapeza sto karaiskaki piges...?

Oi vradies eurothrilou tha sinexistoun meta th sintomi diakopi giati... prepei kai na diaskedazoume re gamoto...