Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2007

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ....Ο ΞΕΠΕΣΜΟΣ ΑΡΧΙΖΕΙ? ή μήπως συνεχίζεται?

Eίδαμε χτες και την ήττα του Παναθηναικού απο τον Αστέρα Τρίπολης και ησυχάσαμε...
Γιατί μετά απο αυτά που έχουμε δει όλοι στον Παναθηναικό τα τελευταία χρόνια δεν νομίζω οτι ήρθε σαν μεγάλη έκπληξη αυτή η ήττα.Συγκεκριμένα δεν μπορώ να θυμηθώ πότε ήταν η τελευταία φορά που ξεκινήσαμε καλά στο πρωτάθλημε με σερί νίκες.

Ποιός να φταίει όμως άραγε;

Ο προπονητής,οι παίχτες,ο τεχνικός διευθυντής ή ο ιδιοκτήτης...
Αναμφίβολα την πρώτη ευθύνη έχει ο Τζίγγερ που έχει φέρει όλους αυτούς τους ανύπαρκτους σε διοικητικό και αγωνιστικό επίπεδο.
Τραγικοί κατα την γνώμη μου και οι οπαδοί οι οποίοι στον αγώνα με την Αρτμέντια επευφημούσαν ''ΣΑΡΙΕΓΚΙ...ΣΑΡΙΕΓΚΙ'' και (αν είναι δυνατόν) ''ΛΟΥΚΑΣ ΒΥΝΤΡΑ...ΛΟΥΚΑΣ ΒΥΝΤΡΑ''.
Γιατί...το καταλαβαίνω να φωνάξει κάποιος το όνομα κάποιου παίχτη ο οποίος μπορεί με τις ενέργειες του να περάσει τους αντίπαλους σαν σταματημένους,ή το όνομα κάποιου παίχτη όπως αυτό του Βαζέχα που έδωσε τόσα πολλά στον Παναθηναικό.
Να φωνάζουν όμως το όνομα του καινούργιου αμυντικού της ομάδας ενώ ο ίδιος δεν έχει δείξει τίποτα,κάνει απλά τα βασικά σε έναν αγώνα με τόσο μικρότερη ομάδα όπως η Αρτμέντια μου φαίνεται απίστευτο...
Μετά το τραγικό πέναλτι που έκανε να δω τι θα του λένε στον επόμενο αγώνα...
Προσωπικά θεωρώ οτι δεν είναι κακός παίχτης απλά δεν είναι και τίποτα το ιδιαίτερο

Στον Χένρικσεν τουλάχιστον δεν θυμάμαι να φώναζαν τίποτα στους πρώτους αγώνες του,ή αντίστοιχα στον Σωτήρη Κυργιάκο παρότι αυτοί έδειξαν πολλά περισσότερα απο τις πρώτες εμφανίσεις τους κιόλας.
Όσο για τον Βύντρα τί να πώ...Παίχτη που τον βρίζανε όλοι στο ΟΑΚΑ(κακώς βέβαια γιατί δεν έφταιγε αυτός που έπαιζε---αυτά μπορούσε να κάνει και αυτά έκανε),τώρα τον αποθεώνανε.
Οπως προείπα δεν φταίει αυτός όμως.Φταίει ο ιδιοκτήτης που δεν τον έδωσε ενώ ο ίδιος ήθελε να φύγει με το πρόσχημα οτι δεν μπορεί να βρεί σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα άξιο αντικαταστάτη.Δηλαδή τον Σειταρίδη που τον πούλησε όσο όσο,τον αντικατέστησε επάξια,ή τον Κυργιάκο.

Όσο για τον Πεσέιρο τι να πώ;Είμαι της γνώμης οτι οι καλοί προπονητές φαίνονται απο την αρχή σε μια ομάδα απο τους πρώτους αγώνες και κυρίως απο τις αλλαγές τους σε κρίσιμες στιγμές.Ε... ο Πεσέιρο έδωσε το δικό του ρεσιτάλ χτες αφήνοντας έξω τον Ν' Ντόι ο οποίος πρέπει να κουράστηκε πάρα πολύ απο τον υπερδύσκολο αλλα και υπερκρίσιμο αγώνα που κρινόταν μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο, με το μεγαθήριο της Αρτμέντια.
Το ακόμα χειρότερο ήταν η είσοδος του Σέριτς όταν χάναμε στην θέση του αριστερού χάφ.
ΕΛΕΟΣ...Πόσο άσχετος μπορεί να είναι κάποιος...

Άλλωστε γι αυτόν δεν είχε πει ο Μουρίνιο στον τελικό του UEFA οτι 'αν πάρει και ο Πεσέιρο Ευρωπαικό κύπελλο θα τα έχω δει όλα. '

Δεν υπάρχουν σχόλια: