Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2007

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΑΚΟΠΤΕΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ 12 ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΤΕΤΑΡΤΟ


Με μποϊκοτάζ απαντούν οι Έλληνες bloggers στις νέες αυξήσεις-«φωτιά» των τιμολογίων της ΔΕΗ.

«Διαμαρτυρόμαστε για τις νέες -εξοντωτικές- αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ. Μπορούμε να τους σταματήσουμε. Είμαστε έτοιμοι;» είναι ένα -χαρακτηριστικό- απόσπασμα από το κείμενο που κάνει το γύρο του Διαδικτύου τις τελευταίες ημέρες.

Oι Έλληνες bloggers και χρήστες του Διαδικτύου στρέφονται ενάντια στη ΔΕΗ και προσπαθούν να πείσουν όσο το δυνατόν περισσότερους πολίτες να κατεβάσουν τους διακόπτες για 15 λεπτά το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι, με σκοπό, όπως λένε, «να δείξουν την αγανάκτησή τους και να αποδείξουν ότι ακόμα παραμένουν ενεργοί πολίτες».

Την ίδια ώρα, το μποϊκοτάζ στηρίζουν 15 ενώσεις καταναλωτών. Στην ανακοίνωσή τους οι Ενώσεις Καταναλωτών σημειώνουν: «Καλούμε τους καταναλωτές το Σάββατο 15 Δεκεμβρίου 2007 και ώρα 12:00 μεσημβρινή να κατεβάσουν για 15 λεπτά τους διακόπτες της ΔΕΗ, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις πρόσφατες απαράδεκτες, ατεκμηρίωτες και εξοντωτικές αυξήσεις των τιμολογίων της .

» Είναι λίγες οι φορές τα τελευταία χρόνια, που οι Έλληνες καταναλωτές -σε όλη τη χώρα- θα είναι ενωμένοι! Είναι ένας συμβολισμός ενότητας των Ελλήνων καταναλωτών, μιας ενότητας που πολλοί επιδιώκουν να διασπάσουν. Εκείνη τη στιγμή, στις 12 το μεσημέρι, ένα είναι το χέρι, που θα κατεβάσει το γενικό. Θα είναι το χέρι των Ελλήνων σε ενότητα! Και ας καταλάβουν κάποιοι ότι το χέρι αυτό είναι πολύ αποφασιστικό και βαρύ.

» Η Δράση αυτή είναι η αρχή. Το επόμενο βήμα είναι η συλλογική αγωγή κατά της ΔΕΗ, που τεκμηριώνεται νομικά θα ανακοινωθεί και θα ζητηθεί και η στήριξη όλων των κοινωνικών εταίρων, που πλήττονται από μεθοδεύσεις, που στρέφονται κατά των οικονομικών τους συμφερόντων και όχι μόνο.»
(απο το www.in.gr)

ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ....
Για να μήν κατεβαίνουμε μετά στους δρόμους και παραπονιόμαστε για αυξήσεις...

4 σχόλια:

angelos είπε...

katse re agianni..
ok na ton kleisw ton diakopti gia 15'
tha katalavoun tpt autoi? i mipws tha xasoun ta trela disekatommuria?
st @@ tous tha mas grapsoun pali..

Laplace είπε...

εγω παντως τον εκλεισα..

ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ είπε...

Τον κατέβασα...έχασα ένα τέταρτο εποικοδομητικού σερφαρίσματος στο internet αλλά χαλάλι..

agiannis είπε...

Αυτοί δεν θα καταλάβουν τίποτα αλλα τουλάχιστον θα περάσει το μύνημα οτι κάποιοι διαμαρτύρονται για ότι γίνεται....
Γεγονός είναι πάντως οτι με την κατανάλωση που κάνουμε τώρα στις γιορτές που πολλοί στολίζουν με λαμπιόνια μέχρι και το σπιτάκι του σκύλου τα 15 λεπτά δεν είναι τίποτα γι αυτούς...