Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2007

Μας πάει πολύ η Τούμπα!!



Για ακόμη μία βδομάδα, ο ΠΑΟΚ έμεινε αήττητος στην κατάμεστη Τούμπα! Αν και η απόδοση της ομάδας δεν ήταν η αναμενόμενη, κατάφερε τελικά να διαμορφώσει το 2-0 και να πάρει τους 3 πολύτιμους βαθμούς!

Ο Δικέφαλος δεν ικανοποίησε και ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο αφού είχε παθητικό ρόλο στο παιχνίδι. "Ξεκινήσαμε το παιχνίδι επιτυγχάνοντας ένα γκολ, αλλά μετά το 10` έπεσε η απόδοσή μας και υποπέσαμε σε πολλά λάθη. Δεν μαρκάραμε και επιτρέπαμε στους αντιπάλους να λειτουργούν ανενόχλητοι. Οταν είχαμε την κατοχή, προσπαθούσαμε να απειλήσουμε με ατομικές ενέργειες και δεν είχαμε καλή κυκλοφορία της μπάλας. Γνώμη μου είναι ότι η Βέροια είχε τον έλεγχο του πρώτου ημιχρόνου και δεν θα ήταν άδικο αν το σκορ μετά το πρώτο 45λεπτο ήταν 1-1", είπε με απόλυτη ειλικρίνεια ο Πορτογάλος τεχνικός. Στο δεύτερο ημίχρονο, η εικόνα του Δικεφάλου βελτιώθηκε, σημαντικό ρόλο σε αυτή την εξέλιξη όμως έπαιξε το λάθος του τερματοφύλακα της Βέροιας, ο οποίος πρόσφερε στον Σάλμον ένα γκολ. "Ημασταν καλύτεροι και περισσότερο οργανωμένοι και η απόδοσή μας στο δεύτερο ημίχρονο δικαιολόγησε και τη νίκη. Δεν επιτρέψαμε στην Βέροια να κάνει το παιχνίδι της και κυκλοφορούσαμε την μπάλα με μεγαλύτερη ασφάλεια και σιγουριά", είπε ο Φερνάντο Σάντος και στάθηκε στην ουσία και στον κόσμο. "Ούτως ή άλλως, οι νίκες έχουν σημασία. Πρέπει να ευχαριστήσω όμως και τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, οι οποίοι είναι πραγματικά πολύ σημαντικοί για την ομάδα".
Ο Σάντος ρωτήθηκε και για τον Γιώργο Γεωργιάδη: "Είναι υπόδειγμα επαγγελματία ποδοσφαιριστή και γνωρίζει τι εστί ποδόσφαιρο. Πέρα από το πάθος που τον διακρίνει, χρησιμοποιεί το μυαλό του για να παίξει. Αν λάβουμε υπ` όψη την ηλικία του, διακρίνουμε ότι συνεχίζει να αγωνίζεται σαν νέος στον αγωνιστικό χώρο. Συνεπώς, η ηλικία έχει μικρή σημασία. Μετράει η ποιότητα του παίκτη".
Ο Γεωργιάδης κατέφερε για ακόμη μία βδομάδα να δείξει τον καλύτερο του εαυτό και να μας καταπλήξει! Μπορεί να μην σημείωσε τέρμα, ήταν όμως ο ηθικός αυτουργός για το πρώτο τέρμα που πέτυχε ο Γκονζάλες στο 3’. Το παιχνίδι και ιδιαίτερα το δεύτερο ημίχρονο, εξελίχθηκε σε ένα...σόου του Γεωργιάδη, ο οποίος είχε μεγάλα κέφια και δεξιά, αλλά και αριστερά όταν μεταφέρθηκε μόλις μπήκε ο Λάκης.Ο «Γου – Χου» βρίσκοντας ανοιχτούς χώρους έκανε άνω κάτω την άμυνα της Βέροιας, δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες για τους συμπαίκτες του, που δεν αξιοποιήθηκαν. Το δεύτερο γκόλ πέτυχε στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου, στο 52΄ , ο Σάλμον μετά από ασταθή απόκρουση του Τερόλ σε σουτ του Γκονζάλες.

Και ΝΑΙ η Τούμπα μας πάει, αλλά ας ελπίσουμε ότι θα τα πάμε καλά και στο επόμενο παιχνίδι, το ερχόμενο Σάββατο (εκτός έδρας), με τον Ατρόμητο.

7 σχόλια:

angelos είπε...

i toumpa sas paei re yiota..alla ti kako k m auton ton paok?
epitrepetai i megaluteri omada tis sumprwteuousas na xei ksepesei toso?

Laplace είπε...

πως κ εγινες μπαοκ γιωτα?

yiota είπε...

Provlimata administrator!! polla provlimata!! Auta ta Oikonomka... To paleuoume omws!!!! K elpizoume!! H elpida pethainei panta teleutaia!!! :)
Laplace78,o mpampas mu einai Paoktsis k apo mikri ipostiriza ton PAOK k otan spoudaza Thessaloniki stin Toumpa emena!!! Megali agapi o PAOK!! :op

ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ είπε...

Εντάξει και εμείς είμαστε Θεσσαλονικείς αλλά δεν βγήκαμε έτσι...
Μια λύση υπάρχει για εσάς:Να ζητήσετε να παίζετε όλα τα μάτς στην Τούμπα...μόνο έτσι μπορείτε να δείτε άσπρη μέρα.
ΑΕΚΑΡΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ...

palalos είπε...

ΤΩΡΑ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΙΚΑΜΠΑΛΑ...ΟΠΟΤΕ Η΄ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΡΥΠΑ...Η΄ΘΑ ΜΑΘΕΙ ΣΤΟΝ ΡΙΒΑΛΝΤΟ ΠΑΛΙ ΛΙΓΗ ΜΠΑΛΑ......

palalos είπε...

ΤΩΡΑ ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΙΚΑΜΠΑΛΑ...ΟΠΟΤΕ Η΄ΘΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΡΥΠΑ...Η΄ΘΑ ΜΑΘΕΙ ΣΤΟΝ ΡΙΒΑΛΝΤΟ ΠΑΛΙ ΛΙΓΗ ΜΠΑΛΑ......

yiota είπε...

Nai to diavasa kai gw palale! Evelpistoume oti tha mas vgei se kalo.. tha deixei stin poreia omws!!! Tha einai pantws megali voitheia an ta paroume!!