Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2007

ΠΟΥΣΤΙΕΣ ΣΕ ΜΕΝΑ ΡΕ scountΟΥΦΛΗ? ΧΑΡΕΙΤΕ ΤΟΝ!!!


Έφτασε η ώρα που τόσο περίμενα κύριε "scountούφλη".. Αυτό δε είναι το παρατσούκλι σου; Ή προτιμάς το "Λέρας"; Το "Βρωμιάρης"; Όχι, όχι.. βρήκα το 2 σε 1.. "Σπυρουλέρας". Καλό;

Μετά από 1 χρόνο εμπειρίας κι επειδή βλέπω οτι εσύ είσαι στουρνάρι, κάτσε να σου κάνω λίγα μαθήματα blogging. Αρχικά, το blog ποτέ δεν πρέπει να το χρησιμοποιούμε ως μέσο προβολής μας και μόνο (εσύ αυτό κάνεις), αλλά ως ένα τρόπο να μοιραστούμε τις ανησυχίες μας, τα ενδιαφέροντα και τα νέα μας. Το blogging, εκτός από δικαιώματα, συνεπάγεται και υποχρεώσεις (πρωτάκουστο για σένα ε;). Τέλος, σε καμία περίπτωση δε γράφουμε στο ιστολόγιο μας για να προπαγανδίσουμε, να αλλάξουμε ντε και καλά τη γνώμη των άλλων και ουδέποτε φιμώνουμε τη φωνή των αναγνωστών μας για να ακουστεί η δική μας.

Έλα να σου θυμίσω τώρα μια ιστορία. Την Κυριακή έγραψες ένα άρθρο για το αποτέλεσμα του αγώνα της SuperLeague Ολυμπιακός- ΑΕΚ. Ένα αρκετά προκλητικό άρθρο θα έλεγα, υποστηρίζοντας την ομάδα σου, την ΑΕΚ. Καλά μέχρι εδώ... Το διάβασα κι εγώ κι έκανα το σχόλιο μου ως φίλαθλος του Ολυμπιακού. Την επομένη όμως έτριβα τα μάτια μου.. Ήσουν τόσο ΛΕΡΑΣ που δεν το ανήρτησες, ενώ εγώ δεν είχα πειράξει ποτέ κανένα σχόλιο σου. Είπες ότι σε έβρισα. Ας θυμηθούμε λίγο την εξέλιξη της συζήτησης για να κρίνουμε..


"ΑΕΚΑΚΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΗΡΘΑΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΜΕ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ ΑΠΟ ΨΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΕΠΙΝΑΝ ΜΠΥΡΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΦΕΝΕΙΟ.ΜΕΓΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΙΟΝΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΡΩΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ".

"Γιατί υπονοείς ότι οι ψαράδες είναι πολίτες δεύτερης κατηγορίας;"
(Είσαι και χαζός αν νομίζεις ότι οι ομάδες έχουν κρατήσει τα χαρακτηριστικά των ιδρυτών τους απ' το 1924- 25).

"ΧΡΟΝΙΑ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΓΑΥΡΟΙ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ 3.000.000 ΛΑΟ ΚΑΙ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ. ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΠΕΡΙΠΟΥ 800.000 ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ, ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΣΕΙΣ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΤΕ ΝΑ ΚΟΒΕΤΕ ΜΟΛΙΣ 5.000 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΜΑΣ".

"Αφού είστε μεγάλη ομάδα, γιατί έχετε μόνο 800.000 κόσμο; Και γιατί, αναλογικά πάντα, το ΣΕΦ κάνει sold out στα εισητήρια στα ντέρμπι ενώ εσείς είχατε μόνο 2.000 το Σάββατο με τον ΟΣΦΠ; (σ.σ. το δικό σας πρωτάθλημα είναι πιο πρόσφατο απ' τα δικά μας)."



"για τον ΡΙΒΑΛΝΤΟ που σας πονάει πολύ που φοράει τα ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ....Πάρα πολύ....αλλιώς δεν θα τον γιουχάρατε και προχτές..."

"Εσείς δεν είχατε βγάλει και υβριστικό σύνθημα για τον Αλεξανδρή;"

Και έκλεισα με την εξής φράση αυτολεξεί:

"Νίκο, κάνε λίγο κράτη, που λέμε και στο Ναυτικό, και γράψε σε 1-2 μέρες γιατί έχεις αρχίσει και βγάζεις τρελά κόμπλεξ.

Φιλικά

Άγγελος".

Αυτό θεώρησες βρισιά ρε μαλάκα και σε πείραξε;;; Κοίτα τι είχες γράψει μέχρι τότε μωρή κομπλεξικιά..

ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΡΙΣΗ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙ ΛΕΕΙ.ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΓΑΥΡΟ. ΤΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΩ ΜΕ ΓΑΥΡΟ ΤΩΡΑ... Χαιρετισμούς στην ιχθυόσκαλα του Ρέντη και στο επίπεδο δαπέδου των οπαδών του gayρου. ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ I/Q ΓΑΥΡΟΥ. ΔΙΔΑΞΤΕ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΞΑΝΘΗΣ. ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΕΙ...ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΑΡΕΣΕΙ..ΞΥΔΑΚΙ. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΕΣΥ ΠΑΛΙΟΨΑΡΟΟΟ.

Δεν ντρέπεσαι ρε γραφικέ; Μέχρι κι από συνδέσμους της ομάδας σου σ' έχουν διώξει.. Ούστ..

Υπόψιν, το Σάββατο παίζουμε για το Κύπελλο στο μπάσκετ. Ετοιμάσου για το τρίτο... το καλύτερο. Ε ρε, πώς θα σε γλεντάω σε κάθε τσούνα.. ΜΟΝΟ ΕΣΕΝΑ...

Με Αγάπη,
Άγγελος.

15 σχόλια:

angelos είπε...

kane ama thes k kanena sxolio..
mi fovasai den to svinw.. loll

Unknown είπε...

file exeis dikio an ontws egine etsi opws les alla to xaneis me auta pou grafeis kai toys xarakthrismous sou.Den einai epipedo auto.Nomiza oti eseis oi blogger eixate kapoio epipedo.ayto thymizei ligo katinia,den sou bazei ena sxolio o allos kai esy toy bgaineis apo dw kai toy kaneis oloklhro arthro kai ton brizeis.nomizw oti ayta den tairiazoun se wrimous antres.euxaristw.

Χορεύοντας με τους ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΟΥΣ είπε...

Μα καλά ρε αδερφέ.Είσαι σοβαρός; Έκανες ολόκληρο ποστ γι' αυτό το τσίρκο; Ούτε για γέλια δεν είναι τα κομπλεξικά του που αναφέρεις. Τυπική περίπτωση συμπλεγματικού ΑεΚέφαλου που μοιάζει πολύ με μερικών μΠΑΟΚτσίδων. Λες να φταίει που κατάγονται από την ίδια πόλη ή που νομίζουν πως ακόμα είναι κάτοικοι της "Βασιλεύσουσας" κι όλοι εμείς τσουτσέκια τους;
Κράτα το Ερυθρόλευκο blog σου καθαρό από τέτοιες βρωμιές και τη ΣΗΜΑΙΑ ΨΗΛΑ κι ας τους να κολυμπάνε μέσα στα σκατά που λατρεύουν τόσο.

tzonakos είπε...

Στο μπλόγκινγκ δεν υπάρχουν περιορισμοί αφου μπορείς να βρείς χιλιάδες μπλόγκς με διαφορετικό ύφος το καθενα.
Αλλο με θέματα και σχόλια τύπου chat που τα σιχαίνομαι, αλλα τελοσπάντων εχουν και μια πλάκα αραιά και πού, άλλο με θέματα βαριά και ασήκωτα και σχόλια σεντόνια και άλλα με μουσική, ποιήματα, φωτογραφίες κλπ.
Το hate blogging δεν ειναι το καλύτερο είδος, και επίσης δεν με αφορά η ποδοσφαιρο-καφρίλα.
Επειδή κλήθηκα σε σχόλιο στο μπλόγκ μου να ερθω να δω αυτη την ανάρτηση θα αφησω ενα σχόλιο σχετικά.
Εχω μιλήσει μερικές φορες με τον Σκούν'τ και μια φορά εγραψε κάποια πράγματα σε αθλητικό θεμα που θα μπορούσε κανεις να εκλάβει αλλιώς, προτίμησα να το θεωρήσω χιούμορ και τον θεωρώ δυναμικό παιδί και ειναι ένθερμος φιλος της ΑΕΚ. Εχει και καλό χιούμορ.
Με τον αδμινστρατορ δεν θυμάμαι αν εχουμε ξαναμιλήσει αλλα μου αρέσει ο τρόπος που αντιμετωπίζει εδω το θέμα, αν και υπάρχει κόντρα και χαρακτηρισμοί.
Λοιπόν εδω βλέπω οτι αν πάτε μαζι και με άλλους παρέα για μπύρες, θα γίνετε καλοί φίλοι. Και μαζι και στο γήπεδο μπορείτε να πάτε, κι εγω μαζι σας που δεν ειμαι ουτε ΑΕΚ ουτε Ολυμπιακός. Μη με δείρετε όμως :)
Δεν υπάρχει σοβαρός λόγος για κόντρα. Ο οπαδισμός δεν ειναι σοβαρός λόγος.
Να χαιρόμαστε τα σπορ σαν διασκέδαση. Το πολύ πάθος καταντάει σαν το τσιγάρο, καρκίνος.
Ευχαριστώ και συμπαθάτε με για το μεγάλο σχόλιο.

tzonakos είπε...

.

Ανώνυμος είπε...

Εγω ενα πραγμα θα πω. Ο μετριασμος σχολιων ειναι μια εντελως ηλιθια ανακαλυψη. Ασε ρε τον αλλον να δει τι εγραψα και να κρινει κι αυτος. Χουντα δεν εχουμε, ο καθενας εχει γνωμη. Αμα θες να βαζεις οποια σε συμφερει (εφοσον εγω δεν εχω γραψει κατι χυδαιο) τοτε κρατα το μπλογκ για την παρτη σου, καντο και πριβε, βαλε και μετριασμο, βαλε και διπλη πορτα αλουμινιου για να μην περναει η μυρωδια των μαουνιερηδων οπως λεει και ο συγκεκριμενος και τελος.
Αντε να πουμε γιατι την εχουνε δει καπως μερικοι.
Ελευθερια λογου ρεεεεεεε

Manolog3 είπε...

Γνωμη μου παντα πως δεν πρεπει να σβηνονται posts ακομα και αν ειναι τελειως προσβλητικα!! Απο κει και περα εγω οταν διαβαζω τετοιου ειδους αποψεις σαν και αυτες που εγραψε ο Αεκτζης απλα δεν μου προκαλουν αισθηση! Το internet τα τελευταια χρονια εγινε μοδα για πολλους οπαδους και τους εχει καταντησει πραγματικα hooligans του net το μονο που σου προκαλουν ειναι αηδια ο καθενας γραφει το μακρυ του και το κοντο του χωρις να σκεφτεται...στο μυαλο του εχει οχι πως να κανει καζουρα και να πειραξει τον "αλλοθρησκο" αλλα πως να τον προσβαλει δημοσιως!!

Βεβαια οπως προειπα ολα αυτα γινονται πισω απο την οθονη γιατι αμα βγει στο δρομο τη χανει τη μπαλα και περπαταει με κλεφτες ματιες πισω του μηπως και του παιξει κανεις καμια φαπα!!

Υ.Γ. Δεν αναφερομαι στον συγκεκριμενο blogger απλα διαβαζοντας το post σου εκανα μια γενικευση της καταστασης που επικρατει!!

Καληνυχτα

Laplace είπε...

παναθα λεμε..

irene είπε...

ψυχραιμία .. έστω κ αδικημένος, εαν χάνεις την ψυχραιμία σου , καταλήγεις να χάνεις τελικά κ το δίκιο σου..

? είπε...

είμαι κι εγώ κατα του μετριασμού σχολίων.Είμαι όμως επίσης κατα των συζητήσεων μέσω σχολίων σε ένα blog, κάτι το οποίο μοιάζει πολύ σε συζητήσεις στυλ forum.

Λόγου χάρη, λες ότι κι εμείς αντιδράσαμε και γιουχάραμε τον Αλεξανδρή.Θα σε ρωτήσω εγώ:συγκρίνεις τη βούρτσα με την π..α? Θα απαντήσουν 5 μαλακίες σε αυτό κάποιοι άλλοι προσπαθώντας να βγάλουν τη χολή τους και τα κόμπλεξ τους. Κουραστικό δηλαδή.

Το παν είναι να υπάρχουν επίπεδο και επιχειρήματα

Κώστας είπε...

Ρε administrator
Έγινε τέτοιο κακό στο blog?!?
Χάος η κοινωνία μας...σκέτο χάος!

aristea είπε...

re aggela min afineis kanenan kai gia kanena logo na sou xalaei tin iremia sou....okcei??

angelos είπε...

loipon.. argisa alla ta katafera.
re giwrgo den psaxnw to dikio mou, APAITW na mou deixnoun to sevasmo pou deixnw k egw..
oso ki an den to katalavaineis den einai apla ena svismeno sxolio..
einai mia emmesi prosvoli, xwris na dexetai tin tekmiriwmeni k kaloproaireti apantisi mou..
koita na deis. o pateras mou einai mixanikos emporikou nautikou (i epomeni genia twn "psaradwn", opws leei) k megalwse ston peiraia. ara egw exw IQ gaurou k prepei na katevw stin ixthuoskala tou renti. swsta? an thes esu na siwpiseis ok, egw pantws oxi...
xoreuontas.., den exw skopo n asxolithw allo. itan mia kali eukairia na mathete k eseis ti koumasi einai.. to eruthroleuko blog pou to eides? 5 post gia osfp, 5 gia pao, 2 gia aek, 1 gia paok..
tzonako, poios opadismos k poio hate blogging.. ton xitlerismo sta sxolia katadikazw k mono auto.. na ginoume k filoi? mas koroideueis?
red7white, kaneis lathos. Xounta exoume, to paizoume k ligo aristeristes k oneiro mas gia to mellon einai na mpoume sto ΕΣΡ k na petsokovoume.. ELEUTHERIA LOGOU REEEEE..

angelos είπε...

to post auto den einai xouligakiko-opadiko se kamia periptwsi.. elpizw na egine katanoito pleon.."Βεβαια οπως προειπα ολα αυτα γινονται πισω απο την οθονη γιατι αμα βγει στο δρομο τη χανει τη μπαλα και περπαταει με κλεφτες ματιες πισω του μηπως και του παιξει κανεις καμια φαπα!!" E nikola? Sumfwneis?
laplace, k prasina aloga :)
irene, den psaxnw dikio k st @@ mou kiolas an tha to vrw i tha to xasw.
niko k., to pan einai na mporoume na doume ta epixeirimata mas dimosieumena.. lol. to epipedo stin arxiki suzitisi eides esu na peftei pouthena?
kwsta, nai na prosexeis. opou na nai tha pesoun k oi didumoi purgoi..
aristea, oxi. ksekinaw se ligo tin ekdromoula mou gia na iremisw.. kalo taksidi k se sena..

Nikola, an thes pes mas k esu ti gnwmi sou.. den exoume metriasmo edw..xexe
K na thumasai!!! 1000 fores ypokeimenikos para moufa antikeimenikos..

Filika panta e?

RENA MANIOU είπε...

aston na leei...

renamaniou@gmail.com

http://renamaniou.blogspot.com