Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2008

«Παιχνίδι της χρονιάς»

Ο Πορτογάλος τεχνικός του ΠΑΟΚ- Φερνάντο Σάντος- σε δηλώσεις του στην προκαθορισμένη συνέντευξη τύπου φάνηκε ιδιαίτερα αισιόδοξος για το αυριανό ντέρμπι με τον Άρη στην Τούμπα. Τόλμησε ακόμα να το χαρακτηρίσει «Παιχνίδι της χρονιάς».

Αυτό τα λέει όλα για την ψυχολογία του προπονητή, της διοίκησης και των παικτών του ΠΑΟΚ, ενόψει αυτού του αγώνα. Κι επειδή ο Πορτογάλος είναι καλός στις παρομοιώσεις τόνισε ότι «οι παίκτες μας πρέπει να αγωνισθούν σ’ αυτό το ντέρμπι, με δύο κεφάλια, με δύο καρδιές και με τέσσερα πόδια, σαν τον Δικέφαλο αετό που είναι το έμβλημα της ομάδας.

Πρέπει να παίξουμε με μυαλό, να μην το χάσουμε σε καμία στιγμή του αγώνα, πρέπει να καταθέσουν την καρδιά τους στον αγωνιστικό χώρο οι παίκτες, να μην παίξουν ατομικά, αλλά να παίξουν για την ομάδα και για τους φιλάθλους μας».

Ο Πορτογάλος έστειλε το αισιόδοξο μήνυμα ότι «θα είναι τελείως διαφορετική ομάδα ο ΠΑΟΚ μέχρι το τέλος της σεζόν. Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι οι συγκεκριμένοι παίκτες προσθέτουν ποιοτικά στοιχεία στην ομάδα και τις δίνουν καινούργιο αέρα».

Ο Πορτογάλος τόνισε ότι ο αυξανόμενος ανταγωνισμός με την προσθήκη των νέων αποκτημάτων «θα κάνει καλό και στους συμπαίκτες τους». «Θα δείτε έναν εντελώς διαφορετικό ΠΑΟΚ στον δεύτερο γύρο» πρόσθεσε.

Και μένω στα λόγια του αυτά.. Ελπίζουμε ότι αυτή τη βδομάδα όντως θα δούμε ένα διαφορετικό ΠΑΟΚ!!!

Για να δούμε και εμείς μία άσπρη μέρα!!!

3 σχόλια:

palalos είπε...

σημερα αλλαζουμε σελιδα....

yiota είπε...

Ontws allaxame selida palale!!

3-0!!!!! O troxos girizei!!! Kai i Toumpa zei xana megales stigmes!!
:o))))))))))

? είπε...

3ααααραααα! τρελάθηκα όταν το δα! τα 2 πρώτα γκολ δώρο του Χαλκιά