Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2008

ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΓΥΡΟΣ ΜΕ ΚΑΣΟΥΛΙΔΗ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΦΙΑ



Έμεινε εκτος Δεύτερης Κυριακής το φαβορί των δημοσκοπήσεων, ο πρώην πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας Τάσσος Παπαδόπουλος. Πρώτος κάνοντας τη μεγάλη ανατροπή αναδείχτηκε ο Ιωάννης Κασουλίδης, το outsider των δημοσκοπήσεων.
Αυτό που απομένειτώρα είναι η απόφαση του ΔΗΚΟ και των υπολοίπων κομμάτων για την στάση που πρόκειται να κρατήσουν. Με ποιόν θα παραταχθούν άραγε??? Τί υπόσχεται ο κάθε υποψηφιος για να κερδίσει κι αλλούς ψήφους??

Παραθέτω άρθρο από την εφήμερίδα ''Φιλελεύθερος '' :

"Απροετοίμαστες βρήκε τις δυνάμεις που στήριζαν Τάσσο Παπαδόπουλο το εκλογικό αποτέλεσμα που τον άφησε εκτός δευτέρου γύρου. Μετά το πρώτο σοκ το ΔΗΚΟ διεκδικεί ρόλο ρυθμιστή για το δεύτερο γύρο και αποδέκτη των φλερτ από τα επιτελεία των Κασουλίδη και Χριστόφια. Η προεδρία της Βουλής είναι δέλεαρ από πλευράς του δεύτερου και το υπουργείο Εξωτερικών από πλευράς του πρώτου. Η ΕΔΕΚ κλίνει προς Χριστόφια ενώ το ΕΥΡΩΚΟ επιδιώκει κοινή γραμμή των δυνάμεων που στήριξαν τον Τ. Παπαδόπουλο."


3 σχόλια:

angelos είπε...

leuko lemeeeeeee

Demetris είπε...

pistevo egine to megalo lathos apo ton kosmo tis kiprou kai eugale ton anthropo pou pistevo tha mas voithouse sto gnosto mas provlima.tora de mporoune na kanoume kati kalitero.gia na min grayo 2-3 selides tha elega mono o theos na mas voithisi!!!

Demetris είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.