Σάββατο 2 Φεβρουαρίου 2008

ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΡΩΤΟΥΣ ΠΑΛΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ...

Αντιγράφω επι λέξει από το magic robot του φίλου laplace78.


Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, των Τοπικών Ενώσεων Αγ. Ανδρέου, Συνόρων, Αγυιάς Β Τομέως Αγ. Τριάδος και Ψαροφαϊου το Σάββατο που μας πέρασε, ο νεοεκλεγείς βουλευτής του κόμματος, Νίκος Παπαδημάτος, όταν κλήθηκε να κόψει ένα κομμάτι, δεν το αφιέρωσε τον Πρόεδρο του κόμματος αλλά στον… Γιάννη Καλαμπόκα.Είναι χαρακτηριστικό ότι ο βουλευτής φέρεται να είπε ότι «η παράταξη, δεν πρέπει να ξεχνά τους αγωνιστές της όπως τον αγωνιστή Γιάννη Καλαμπόκα». …


Διαβάστε ενα πολύ ενδιαφερον αφιέρωμα για την δολοφονια του Νίκου Τεμπονέρα απο τον φασίστα Καλαμπόκα και τους σημερινούς τσατσους της ΝΔ που εξυμνούν τον δολοφόνο του..
Ποιος ειναι ο δολοφονος Καλαμπόκας?Ορίστε(αντιγράφω απο το blog του Μαργαρίτη):

Ο Γιάννης Καλαμπόκας, όντας πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, στις 8 Γενάρη του 1991 επέδραμε μαζί με γνωστούς κρανοφόρους τραμπούκους στο συγκρότημα των σχολείων της πλατείας Βούδ στο κέντρο της Πάτρας. Στη σκηνή του δράματος ο αγωνιστής καθηγητής Νίκος Τεμπονέρας έφτασε για να καθησυχάσει τα παιδιά που ήταν τρομοκρατημένα από την επίθεση των φασιστοειδών. Βρέθηκε αντιμέτωπος με 20 και πλέον άτομα. Δολοφονείται εν ψυχρώ από τον Καλαμπόκα και τη συμμορία του αφού δέχθηκε χτύπημα με λοστό (τη γνωστή σκύλα που λένε οι οικοδόμοι, που έχει σχήμα Γ) στο κεφάλι.

Κι αναρωτιέμαι εγώ... στην Ελλάδα του 2008, με ένα τόσο ένδοξο προοδευτικό παρελθόν, είναι δυνατόν να εκθειάζουμε κουτσαβάκια που μαζεύονται σε αγέλες και σκοτώνουν;
Στην τελική, ο Τεμπονέρας έδωσε τ' όνομα του και σ' ένα σχολείο. Ο Καλαμπόκας που το 'δωσε ή που θα το 'δινε σε αντίστοιχη περίπτωση; Για προβληματιστείτε λίγο..

2 σχόλια:

Laplace είπε...

ευχαριστω για την αναδημοσιευση φιλε αγγελε..πραγματικά εξοργιστικό κ θλιβερό..
δεν ειναι αυτη η ελλαδα που θελουν,τραγικα πργμτ συμβαινουν τα τελευταια χρονια..ακομα κ σημερα παλι ειχαμε την δραση των γνωστων φασιστών.

ILIAS είπε...

Και υπάρχουν και χειρότερα. Αλλά δεν μπορώ να πω τίποτα γιατί στην καλύτερη θα με κλείσουν στη μπουρού και στην χειρότερη θα έχω άσχημη τύχη.
Απλά έχουμε γωώση κύριοι τι εστί παρακράτος και δεξιά. Αυτό ας το γνωρίζουν