Παρασκευή 23 Μαΐου 2008

HATTRICK MANAGER



Η νέα μόδα στα online παιχνίδια ακούει στο όνομα Hattrick. Πρόκειται για ένα παιχνίδι σε στυλ MANAGER με αντιπάλους πραγματικούς χρήστες απ' όλο τον κόσμο.
Πιο συγκεκριμένα, το Hattrick ξεκίνησε στις 30 Αυγούστου 1997 με 16 ομάδες της Σουηδίας, 2 κατηγορίες (Α και Β) και με μοναδικό σύστημα το 4-4-2.

Πλέον έχει γίνει το πιο δημοφιλές online παιχνίδι ποδοσφαίρου σε 122 χώρες ανά την υφήλιο. Ο κάθε χρήστης έχει τη δική του ομάδα και αγωνίζεται ενάντια σε 964.780 άτομα απο όλο τον κόσμο. Το μόνο που χρειάζεται είναι ένας web browser. Οι αγώνες παίζονται σε πραγματικό χρόνο δύο φορές κάθε εβδομάδα. Ανά πάσα στιγμή μπορεί κάποιος να δει την κατάσταση της ομάδας του, να δώσει τις εντολές για την προπόνηση, να κάνει μεταγραφές ή απλά να συνομιλήσει με άλλους χρήστες απ' όλο τον κόσμο. Και όλα αυτά ...απολύτως δωρεάν.

Να και κάποια στατιστικά:
Ενεργοί χρήστες: 964.780
Αγώνες την περασμένη εβδομάδα: 1.032.502
Μεταγραφές το τελευταίο 24ωρο: 32.281
Είσοδοι στις διασκέψεις το τελευταίο 24ωρο: 123.387

Προσωπική μου γνώμη είναι να το δοκιμάσετε κι αν κολλήσετε κάντε μου και μία πρόσκληση για φιλικό ( η ~SANTA~ είναι η ομάδα μου).

5 σχόλια:

Laplace είπε...

φιλε ποια νεα μοδα?εγω παιζω απο τοτε που φτιαχτηκε!!
το εχω παρατησει 2 χρονια τωρα,γιατι ειναι στημενη η μηχανη υπολογισμου αγωνων..

agiannis είπε...

re den ntrepesai na les oti einai ena paixnidi tipou manager??!!!auto einai ntropi gia tous pistous filous tou manager.den einai kai den tha ginei pote san to manager.Gia pes ta onomata twn paixtwn sou an tolmas....pikachu,batman,robin...kati tetoia onomata exeis

angelos είπε...

laplace gia dwse liges plirofories parapanw.. einai stimena ta apotelesmata?

nai agianni... superman, donald, spongebob kai terma o patrick o asterias.

Laplace είπε...

καλημερα αγγελε!πολυ γελασα με το ποστ του γιαννη!χαχαχαχαχαχα

φιλε αν διαβασεις κ στο φορουμ το αγγλικο κ το ελληνικο του χαττρικ,πολλα παιδια ανοιγουν συζητησεις για την ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΗ μηχανη αγωνων..δηλαδη αν βαλεις ενα στανταρ συστημα ΑΝΕΒΑΙΝΕΙΣ ΑΕΡΑ ΠΑΤΕΡΑ..μιλαμε ειναι πιο προκαθορισμενο και το το football manager..
σου λεω το επαιζα παρα πολυ καιρο..

angelos είπε...

e nai.. afou apoktas kaluteri empeiria sto sustima auto.
auto isws ginetai me tis omades- bots stin teleutaia katigoria, alla me tous kanonikous xristes?
den kserw.. egw konteuw ta 2 xronia ki akoma eimai kollimenos.