Τρίτη, 2 Σεπτεμβρίου 2008

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ EUROSRPORT
Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ανακοίνωσε την επέκταση της συμφωνίας συνεργασίας με το EUROSPORT για τα ερχόμενα 3 χρόνια για την αναμετάδοση των αγώνων της ομάδας για το Ελληνικό Πρωτάθλημα σε 43 χώρες, σε 11 διαφορετικές γλώσσες και περίπου 130 εκ. τηλεθεατές.

Να σημειωθεί ότι ο Ολυμπιακός είναι η μοναδική ομάδα μπάσκετ με την οποία το EUROSPORT έχει απευθείας συμφωνία τηλεοπτικής αναμετάδοσης των αγώνων της για το έτος 2008-2009.
Ο Δ/ντης Marketing & Εμπορικής Ανάπτυξης της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κ. Νίκος Λεπενιώτης δήλωσε για την ανανέωση της συνεργασίας: «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι για τη συνέχιση της συνεργασίας μας με έναν από τους μεγαλύτερους ομίλους media παγκοσμίως και την επέκταση της συμφωνίας για τα ερχόμενα 3 χρόνια. Η διάρκεια της συνεργασίας μας δείχνει την εμπιστοσύνη του EUROSPORT για την αξία και τις μελλοντικές επιτυχίες της ομάδας του Ολυμπιακού.
Πρόκειται για την επέκταση της πολύ επιτυχημένης περυσινής συνεργασίας μας η οποία εγκαινίασε την διεθνή προβολή και ανάπτυξη του brand του Ολυμπιακού, εκτός των συνόρων της Ελληνικής Επικράτειας καθώς οι αγώνες της ομάδας μας θα μεταδίδονται σε μαγνητοσκόπηση από το EUROSPORT 2 και το EUROSPORT ASIA-PASIFIC.
Το ενδιαφέρον για τη φετινή ομάδα του Ολυμπιακού είναι παγκόσμιο, το είδαμε άλλωστε όλο το φετινό καλοκαίρι και πρέπει να δώσουμε τη δυνατότητα σε όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο εντός και εκτός Ελλάδας να παρακολουθήσει και να θαυμάσει την ομάδα μας.».

Από το sportdog.gr

1 σχόλιο:

KitsosMitsos είπε...

Εγώ να ευχηθώ απλώς καλό μήνα και καλό φθινόπωρο!