Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2011

ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΚΙ ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ



«Πουλήστε παραλίες για να αναπτυχθεί ο τουρισμός και η τουριστική κατοικία», «Έχετε τόσο μεγάλο δημόσιο χρέος που πρέπει πρώτα να πουλήσετε δημόσια περιουσία για να το μειώσετε και στη συνέχεια να ζητείτε οποιουδήποτε άλλου διευκολύνσεις» είπαν οι νταβατζήδες. 

Κι οι πουτάνες απάντησαν: «Έχουμε ανάγκη αλλά έχουμε και όρια. Και τα όρια της αξιοπρέπειάς μας δεν τα διαπραγματευόμαστε με κανέναν. Εντολές παίρνουμε μόνο από τον ελληνικό λαό»

Πού τη βρήκες την αξιοπρέπεια μωρή; Αφού για τα λεφτά ξεπούλησες και τα ίχνη σοσιαλισμού που σου είχαν απομείνει. Και ποια λαϊκή εντολή σου επιτρέπει να ξεπουλάς τη χώρα σιγά σιγά; 

Τώρα τα γυρνάς γιατί σε στρίμωξαν αλλά 10 μήνες πριν είχες μιλήσει για «αναγκαία έκτακτα μέτρα».
Είμαι σίγουρος πως θα ξαναβρείς το κόλπο να σε ψηφίσουν 44% από τα υπερήφανα ελληνικά πουτανάκια. Αλλά, όταν τα γκρουπάκια των Γερμανών και των Αμερικάνων θα δροσίζονται δωρεάν, εσύ θα πρέπει να πληρώσεις για να κολυμπήσεις μαζί τους στις παραλίες της χώρας σου.

Δεν πειράζει.. Θα έχουμε να λέμε ότι ζήσαμε κι εμείς την ΚΑΤΟΧΗ. Αυτή τη φορά όμως θα είναι δύσκολοι καιροί για ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: