Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2007

ΝΙΚΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΚΗΣ...Η ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ

Επέτειος του πολυτεχνείου αύριο και είναι καλο να θυμόμαστε κάποια πράγματα γιατί εύκολα ξεχνάμε...
1 χρόνο πρίν είδαμε στις τηλεοράσεις την διαμάχη του Νίκου Μαστοράκη με τους κεντρικούς παρουσιαστές του δελτίου ειδήσεων του star Αιμίλιο Λιάτσο και Θοδωρή Δρακάκη...
Συγκεκριμένα ο ερωτηθείσας Νίκος Μαστοράκης απαντώντας σε σχετική ερώτηση που αφορούσε τους συγκεκριμένους,ανέφερε:
Ο Αιμίλιος και ο Θοδωρής ο Δρακάκης είναι οι πρωταθλητές των σαρδάμ, μαζί με το Σταύρο Θεοδωράκη. Αυτό το τρίο δηλαδή, αν το ’βαζες να κουβεντιάσει μαζί, στις 10 λέξεις κάνουνε λάθος τις 12. Ο Αιμίλιος Λιάτσος θα ήταν η τελευταία μου επιλογή για να δω ειδήσεις. Εκτός και αν ήθελα να δω ειδήσεις, που να βρίθουν από σαρδάμ και ασυνέπεια σε αυτό που κανείς λέει μ’ αυτό που πιστεύει…
Η απάντηση του Αιμίλιου Λιάτσου στο παραπάνω σχόλιο του Νίκου Μαστοράκη ήταν:
Είναι γνωστός υβριστής και υμνητής της χούντας… Ο Ντερτιλής ζει στον Κορυδαλλό. Ας τού αφιερώσει μία εκπομπή και μετά ας αφιερώσει και μία εκπομπή στο Στυλιανό τον Παττακό…

Για τους μή γνωρίζοντες o Νικόλαος Ντετιρλής ήταν ανάμεσα στους επικεφαλής εφαρμογής του σχεδίου ''Κεραυνός'' που αποφασίστηκε το μεσημέρι της 16ης Νοεμβρίου 1973 για την εκκένωση του Πολυτεχνείου και την κήρυξη του στρατιωτικού νόμου στο κέντρο της Αθήνας. Το επεισόδιο με τον Ντετιρλή έχει ως εξής. Στις 19/11/1973 σκότωσε με περίστροφο τον 20χρονο Μιχάλη Μυρογιάννη(ο οποίος προηγουμένως είχε χαρακτηριστεί ως προβοκάτορας) που περπατούσε την οδό Στουρνάρη επειδή είχε μακριά μαλλιά και του φάνηκε γι'αυτό το λόγο ότι ήταν ένας από τους ''αναρχικούς'' που ήταν στο Πολυτεχνείο... .η σφαίρα χτύπησε τον άτυχο νεαρό στο κεφάλι και τότε ο Ντερτιλής γύρισε και είπε σε φαντάρο που ήταν δίπλα του πόσο θαυμάζει τον εαυτό του που παρά τα χρόνια του έχει τόσο καλό σημάδι.

Ο Παττακός φαντάζομαι δεν χρειάζεται περαιτέρω συστάσεις όντας ένας απο τους πρωτεργάτες της χούντας...

Βέβαια η απάντηση του Λιάτσου συνοδεύτηκε και απο ανάλογο video ωστε να στηρίξει τις κατηγορίες του...





Μετά το τέλος της χούντας ο Μαστοράκης έφυγε για 15 χρόνια στην Αμερική...

14 σχόλια:

ΠΡΕΖΑ TV είπε...

Απορω πως και δεν εχει κατεβει ακομη το video...

Ανώνυμος είπε...

Πέρα από τα σαρδάμ των λιάτσων (ενδεχομένως να είναι και προσόν σήμερα γιά τηλεπαρουσιαστές), η ουσία είναι ότι οι μαστορακης και Σια, ζούν στην Ελλάδα, έστω σαν απολιθώματα πιά, αλλά βγάζουν λεφτά και περνιόνται γιά κύριοι και παρεμπιπτόντως και γιά ...καλλιτέχνες της 7ης τέχνης!!! Επενδύουν βλέπεις στους ανθρώπους χωρίς μνήμη.
p.s. δεν φανταζόμουν ποτέ ότι αυτός ο ανθρωπος θα ερχόταν στην Ελλάδα ξανά... Κι όμως ε;

nikkos είπε...

φαντάσματα του Παρελθόντος... μπρρρ..

καλό είναι να τα θυμόμαστε όλα αυτά .. πάντως

agiannis είπε...

@πρεζα:kαι να το κατεβάσουνε θα το ξαναανεβάσουμε...
@riva athena:;Oπως δήλωσε και ο ίδιος ο Μαστοράκης σε συνέντευξή του:Oι Έλληνες ξεχνάνε εύκολα...
@nikkos:Του παρελθόντος ή του παρόντος..?(ακόμα έχει βήμα μέσω του ραδιοφώνου...)

dimitrakis είπε...

paidia o mastorakis de doulebe sto star?ta idia skybala(eipa na mhn po skata)einai oloi tous

ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ είπε...

ΑΝΤΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΞΟΥΜΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΩΜΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ΕΙΤΕ ΜΕΣΩ TV ΕΙΤΕ ΜΕΣΩ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟΥ.
ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ.

Laplace είπε...

φασίστες του χθές,αριστεροι του σήμερα..
για κρεμασμα όλες τους..

angelos είπε...

mpravo re agianni..
pou to vrikes to videaki..
autos o anthrwpos panta mou apepnee kati to asumpathes..
twra eksigountai ola.

TaLaS είπε...

@dimitrakis: Τον Μαστορακη τον επανεφερε στην Ελλαδα ο Μινως Κυριακου κατα τα τελη της δεκαετιας του 1980, δηθεν ως ειδημονα, ωστε να του φτιαξει το προγραμμα στον Αντεννα. Ο Μαστορακης ειχε γυρισει καμποσες trash-movies στην Αμερικη με την εταιρεια παραγωγης που ιδρυσε (Omega Productions). Ο Μαστορακης ειναι που εβαλε τα καλλιστεια στην ελλην. τηλεοραση και προσπαθησε να προσαρμοσει το προγραμμα το καναλιου του Κυριακου στα αμερικανικα προτυπα. Νομιζω οτι καποιοι πρεπει να θυμουνται τα αποτελεσματα του "πειραματος" (π.χ. τα Oldies Parties με τον Neal Sedaka, στημενα τηλεπαιχνιδια και εκπομπουλες τυπου "3-2-1-Αντ1" προς αναδειξη των νικητριων των καλλιστειων του)... Μετα καπου σκαλωσε το πραγμα με τον Κυριακου, εφυγε ο Μαστορακης απο το καναλι και την χωρα, ξαναεπεστρεψε και συνεργαστηκε με αλλα ιδιωτικα καναλια, οπως αναφερεις. Και φυσικα τσεπωνει χοντρα!

Ανώνυμος είπε...

ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΟΛΑ ΣΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΠΥ ΤΙΤΛΟΥ ΤΟΥ ΜΠΛΟΚ.ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΛΑ.ΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΙ ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΑΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΒΟΥΛΕΥΤΙΛΙΚΙΑ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΘΕΣΕΙΣ,ΡΗΜΑΞΑΝ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΜΕ ΤΕΛΙΚΗ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΠΟΥ ΟΛΟ ΚΟΒΕΙ=ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ= ΚΑΙ ΔΕΝ Θ ΑΦΗΣΕΙ ΤΙΠΟΤΕ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΣΤΟΡΑΚΗ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑΤΙΑΝΕΣ,ΜΕΝΕΓΑΚΕΣ,ΚΟΡΟΜΗΛΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣΗΜΕΡΙΑΝΑΔΙΚΑ.

angelos είπε...

File anwnume,
s auto to blog mono upokeimenika grafoume. An thes "antikeimenikotita" kalutera na diavazeis ta megalutera blogs.
Exeis dikio gia tous antistasiakous kai ta tameia. Alla, ksereis esu kapoion s auti ti xwra pou na mporei na odigisei tin Ellada mprosta?
Ki an upirxe kapoios kai itan stin eksousia, sigoura tha eixe kapoio aeroporiko "atuxima" gia na ksanarthoun oi idioi.
De thelw na eimai apaisiodoksos, alla nomizw pws den uparxei swtiria..

Ανώνυμος είπε...

an anevei oloklhrh h ekpomph...paw stoixhma 8a xanafygei h 8a ton fane...stoixhma?
alla vlepeis koteyoyn...

Ανώνυμος είπε...

ρε παιδία, γράψτε επιτέλους ελληνικά!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Για το Μαστοράκη είχα μάθει απο δημοσιογράφο παλιότερα οτι έστελνε απολύσεις σε υφισταμένους του μέσω φαξ όταν έμενε στο "Μεγάλη Βρετανία". Επίσης οτι είναι μεγάλος μ.........ς.